Kapcsolat

Elérhetőség:

Telefon:+36 75 510 115

E-mailt küldök

Diagnosztikai szoftverek

Megtekintett termékek

Alert Multi Plane Balance™– 1-4 síkú kiegyensúlyozás több sebességen


Új

Helyszíni dinamikus kiegyensúlyozó szoftver a TRIO műszercsaládhoz. Segítségével egyszerűen és gyorsan beállíthatja a berendezéseket anélkül, hogy azt el kellene szállítani a helyszínről. Ezzel rengeteg extra költségtől megszabadulhat.

Több részlet

  •          Dinamikus kiegyensúlyozás 1-4 síkon
  •          1-8 lehetséges mérési hely
  •          Kiegyensúlyozás különböző sebességeken: 1-3 sebesség
  •          Valós eredmények változó sebességű gépeknél
  •          Élő vektor kijelzés
  •          Grafikus vezérlési és adatszolgáltatási képesség
  •          A beépített megosztott súly kalkulátor a lapátok szerint képes szétosztani a szükséges súlyt
  •          Fejlett jelentésgeneráló lehetőség

 

Változó sebességű gépeknél is

Ez a rendszer lehetővé teszi a helyszíni kiegyensúlyozást akár négy különböző síkon és ehhez akár 8 mérési helyet is használhatunk. A legjobb eredményt garantálja az, hogy akár három különböző sebességen, működési állapotban is kiegyensúlyozhatjuk ugyanazt a berendezést. Ezáltal a változó sebességű gépeknél is tökéletesen képes ellátni feladatát.

Akár manuális akár automatikus sebesség adatok

Az ALERT Multi-Plane Balance felületén a sebesség, fázis adatok és egyéb paraméterek akár manuálisan is megadhatók. Ezután a szoftver előállítja nekünk a legoptimálisabb megoldást. Emellett természetesen a legjobb eredményt lézeres, vagy egyéb sebességmérővel kaphatjuk.

Valós idejű kijelzés, felhasználóbarát felület

A fázis/amplitúdó és sebesség adatok valós időben kerülnek megjelenítésre, így az esetleges problémák gyorsan azonosíthatók. A folyamatos vektoros megjelenítés megmutatja a berendezés dinamikus állapotát. A Polár diagramok megmutatják a vektor módosulását a teszt és korrekciós súly hatására, így a folyamat lekövethető és jobban megérthetővé válik. A beépített súly vektor kalkulátor (weight vector calculator) segítségével felhasználó képes a súlyok összevonására és szétválasztására a szögek és sugár alapján. Ezáltal akár több lapátra is szétosztható például a szükséges súly pontos arányban.