Márkák Van 5 márka

Kapcsolat

Elérhetőség:

Telefon:+36 75 510 115

E-mailt küldök

Kategóriák

Brands Van 5 márka

Megjelent 1 - 5 a 5 termékből
 • Azima Corp.

  Az Azima Corp. az USA-ban működő és rezgésdiagnosztikai rendszereket gyártó vállalat. Jogelődjéhez (DLI Engineering, illetve később AzimaDLI) a ma elérhető legfejlettebb, automatikusan működő kiértékelő rendszer kifejlesztése. Hordozható- és online rezgésdiagnosztikai rendszereket gyártanak.

  A Delta-3N Kft. kizárólagos képviseletüket látja el Margyarországon.

 • Clear Motion Systems LLC

  A Clear Motion Systems LLC. nevű vállalkozás kivételes tudású mozgásanimációs szoftvert és adatgyűjtő rendszert fejleszt. Rendszerében lineár is és a forgó mozgások modellezésére jóval alkalmasabb szilárd test interpoláció is alkalmazható. 

 • Connection Technology Center, Inc.

  A rezgésdiagnosztikai hardwerek gyártásával foglalkozó Connection Technology Center, Inc. a Világ egyik legismertebb gyártója. Kiváló minőségben gyárt szinte mindent, ami rezgésdiagnosztikához kellhet és egyedülálló módon Élettartam Garanciát vállal minden termékére. 

 • UE Systems

  A Delta-3N Kft. magyarországi képviselője az UE SYSTEMS amerikai gyártó cégnek. Az UE SYSTEMS termékeinek széles spektruma lefedi az ipar minden szükségletét. 

 • VIBRO-LASER Instruments LLC

  A VIBRO-LASER, VIBRO-LASER Instruments  nevű cég az Egyesült Államokban működő gyártó. Egyedülálló platformfüggetlen precíziós lézeres tengelybeállító rendszere rendkívül népszerű. Egyaránt működik Android, IOS és Windows operációs rendszerrel.

Megjelent 1 - 5 a 5 termékből

left MSZ EN ISO 9001:2015:375/2018

Delta-3N Kft. 1996-2021. All rights reserved.