Rendszerépítési megoldások

Kapcsolat

Elérhetőség:

Telefon:+36 75 510 115

E-mailt küldök

Kategóriák

Minden üzemeltető és karbantartó szakember álma a simajárású, alacsony rezgésű gép. A mindennapi gyakorlatban azonban előfordul a kiegyensúlyozatlanság, a tengelybeállítási hiba, a kopott csapágy, előfordulnak laza csavarok, az elégtelen csapágykenés, vagy különböző villamos problémák, és mindez veszélyeztetheti a termelés biztonságát, a gépek működésének megbízhatóságát. A géphibák üzemzavarhoz, váratlan termeléskieséshez, következmény hibákhoz vezethetnek, amin csak egy dolog segíthet, mégpedig az, ha időben felismerjük, azonosítjuk őket és megtesszük a megfelelő intézkedéseket kijavításukra.
A megbízható termelést, az üzembiztonságot szolgálják a különféle felügyelő, diagnosztikai rendszerek.
A Delta-3N Kft. arra szakosodott, hogy ilyen rendszereket építsen azoknak az ipari cégeknek a megrendelésére, melyek maguk kívánják felügyelni kritikus berendezéseik állapotát.
A következő gépállapot diagnosztikai és gépvédelmi felügyelő rendszerek komplett szállítását, létesítését, üzembe helyezését, és ha igény van rá, üzemeltetését és/vagy karbantartását vállaljuk.

 

Off-line rezgésdiagnosztikai rendszerek az amerikai Azima DLI technológiájával, amit a US NAVY követelményei szerint fejlesztett ki.

 

On-line rezgésdiagnosztikai rendszer automatikus hibaazonosító képességgel, melyhez az elemzéseket a szabály bázisú ExpertALERT szakértői szoftver végzi, jelenleg a piacon egyedülálló szabálybázisú kiértékeléssel.

Komplex vállalati diagnosztikai rendszer, amely több független diagnosztikai technológia vizsgálati eredményeit (rezgésdiagnosztika, termográfia, olajvizsgálat, ferrográfia, szivárgásdetektálás) integráltan jeleníti meg, információt szolgáltat a PdM (állapotfüggő karbantartás) és RBM (kockázat alapú karbantartás) megvalósításához, statisztikai elemzéseket tesz lehetővé és kapcsolatot biztosít a CMMS rendszerrel.

 

Gépvédelmi rendszerek, melyek figyelmeztető és védelmi jelet adnak ki ismert vagy ismeretlen géphiba esetén, ha a gép rezgésszintje elér egy beállított értéket. A jelzés informálja az üzemeltetőket, vagy le is állíthatja a gépet. Ajánlott rendszereink nagyon megbízhatók és költséghatékonyak.

 

left MSZ EN ISO 9001:2015:375/2018

Delta-3N Kft. 1996-2021. All rights reserved.