Kapcsolat

Elérhetőség:

Telefon:+36 75 510 115

E-mailt küldök

Szolgáltatások

Megtekintett termékek

Hőkamerás vizsgálatok - Hatékony, sokoldalú és nagy pontosságú megoldás


Új

Az egyik legjobb azonnali, roncsolás mentes vizsgálati módszer az infravörös termográfia, vagy más néven hőkamerás vizsgálatok. Rengeteg féle problémát képesek vagyunk detektálni, amivel sok időt, energiát és pénzt tudunk megspórolni ügyfeleinknek. Felderítjük önnek a hibákat költséges beruházás nélkül, a mi szolgáltatásunkkal.

Több részlet

  • Elektromos problémák felderítése
  • Csapágy hibák
  • Kompresszor, turbina és egyéb géphibák
  • Folyamat monitorozás
  • Épület szigetelési problémáinak vizsgálata
  • Energia hatékonyság növelése
  • Kapcsolószekrények ellenőrzése

A hőkamera egy érintésmentes diagnosztikai eszköz, ami az infravörös tartományban lévő hő sugárzást elektromos jellé alakítja, ami aztán egy az emberi szem számára látható hőképként jelenik meg. Az infravörös kamerával érzékelt hő precízen mérhető, számszerűsíthető. Ezzel nemcsak a hőteljesítmény mérhető, hanem megbecsülhető a probléma viszonylagos súlyossága.

Termográfia az építészetben

Mi megtaláljuk épületének szigetelési problémáit. A hőhidak, nedvesedések és egyéb hőmérséklet különbségekből fakadó problémák radikálisan hatnak az épület energiafelhasználására. Sok energiát és pénzt tudunk megspórolni, ha beazonosítjuk és kijavítják a problémás területeket.


Elektromos problémák - Első a biztonság

Kapcsolószekrények, áramkörök, panelek, chipek termográfiás vizsgálata, érintkezési problémák, zárlatok felderítése, ellenállás vizsgálatok szintén részét képezik szolgáltatásainknak. Lehetőség nyílik megnézni kisméretű, szabálytalan alakú tárgyakat és megvizsgálni a hő eloszlásukat biztonságos távolságból.

Forgógépek fékek, csapágy problémák

Gépek, berendezések meghibásodását szinte minden esetben előre jelzi növekvő hőmérsékletük, már a fejlődés közepes szakaszától. A termográfia segítségével ezek a kritikus részek felismerhetők a működő berendezéseken. Amennyiben bármilyen problémát észlelünk megismételhetjük a vizsgálatokat, hogy nyomon kövessük a hiba fejlődését. A rendszeres állapotfelügyelettel elkerülhetők a váratlan leállások és a javítások időpontja előre megtervezhető.