Kapcsolat

Elérhetőség:

Telefon:+36 75 510 115

E-mailt küldök

Szolgáltatások

Megtekintett termékek

Rezgésmérés, rezgésdiagnosztikai szolgáltatások


Új

Rezgésmérés, rezgésdiagnosztikai szolgáltatások, megbízható üzemelés beruházás nélkül. Rezgésmérés, rezgésdiagnosztikai szolgáltatások 1991. óta.

Több részlet

  • Nincs szükség komoly eszköz beruházásra 
  • Szimultán triaxiális rezgések
  • Rezgésmérések kiértékelése
  • PdM program tanácsadás, auditálás, bevezetés és karbantartás
  • Egyértelmű és konkrét szöveges jelentések adat- és spektrum halmazok helyett 
  • Meghatározzuk a berendezések problémás részeit, a hiba súlyosságát és konkrét karbantartási javaslatokat is teszünk a megoldásra
  • Ingyenes felhő szolgáltatás: visszakövethetők a korábbi jelentések, megfigyelhetők a hiba trendek, berendezés statisztikák, stb.
  • Csaknem 30 éves tapasztalat a rezgésdiagnosztika területén
  • Mérnökeink eredménye: több mint 2000 mért gép évente. 

Rugalmas gépállapot felügyeleti szolgáltatásaink biztosítják az ipari cégek forgógépeinek hosszútávú megbízható működését tőkebefektetés nélkül. Delta-3N Kft. gépállapot felügyeleti mérnöki szolgáltatása különféle diagnosztikai eljárásokon alapuló vizsgálatot jelent forgógépek, és mechanikai szerkezetek hibafeltárásához. A mérések analízisét korszerű szoftverekkel végezzük el és tiszta, világos, egyértelmű megállapításokat teszünk ipari gépek és konstrukciók állapotára az esetleges hibák feltárásával és nagyságának azonosításával.

Minden megállapított hiba esetén javaslatot teszünk a karbantartási teendőkre és a beavatkozás, a javítás sürgősségére. Igény esetén meghatározzuk a forgógépek kockázati besorolását, és a gép elhelyezkedését a dinamikus kockázati mátrixon. A szolgáltatás eredményeként az azt igénybe vevő cégeknél kialakítható egy egészséges karbantartási stratégia mix az állapotfüggő (PdM) és a kockázat alapú karbantartási stratégiákból (RBM).

Korszerű hordozható berendezéseink segítségével a helyszínen, üzem közben tudjuk meghatározni a gépek tényleges állapotát. A vizsgálatok során a legmodernebb szakértői rendszer segít a gyors és rendkívül pontos diagnózis felállításában. Sokféle gép vizsgálatát tudjuk elvégezni, minden mérés kiértékeléséről jelentést készítünk. A jelentések a gépazonosítóin és néhány fontos aktuális adatán kívül tartalmazzák a géphibák diagnózisát (ha több hibája van a gépnek, mindegyiket), valamint minden hiba nagyságára egy becslést, ami a javítási és karbantartási beavatkozások sürgősségére ad információt. A jelentés tartalmazza a korábbi mérések és vizsgálatok alapján elkészített hibatrendet.

Minden mérési eredményt felkerül a Megrendelő személyes fiókjába a saját felhőnkbe (IFSS - Information and Fault Statistic System). Ezáltal bármikor visszakövethetők a korábbi jelentések, hibák, hiba trendek, gép információk, stb. A demó felület itt megtekinthető: IFSS demó rendszer (felhasználónév: vendeg1, jelszó: vendeg1)