CTRL SYSTEMS INC. Bemutatása

Ultrasound Solutions for Maintenance, Reliability, and Energy Savings

 

CTRL Systems, Inc. amerikai céget 1989-ben alapították. Kezdetben a cég a CTRL Series™  számítógépes karbantartás menedzsment rendszer (CMMS) kereskedelmét és bevezetésének támogatását végezte. A CTRL Series™ legkorábbi felhasználói közül megemlítjük a következő cégeket: Frito Lay, Core States Bank, Kenan Transport és Brigham Young University.

1992-ben a CTRL cég a CTRL UL101 ultrahang vizsgáló műszer fő disztribútorává vált (korábbi piaci megnevezése "Ultraphonic 101" volt és eredetileg az amerikai hadsereg számára fejlesztették ki). Ez a termék egy specifikus ultrahang frekvenciatartományt használt a kritikus mechanikai és villamos berendezések potenciális problémáinak roncsolásmentes meghibásodás-előtti detektálására. Az UL101 és a CTRL potenciális piacának szinergiája, a meglévő ügyfélkör és a siker ezen a piacon, ezt a döntést logikus termékbővítéssé tette. 1994-ben a CTRL megszerezte a kizárólagos jogot az UL101 gyártására és disztribúciójára.

A technológia fejlődése

 

Egy hosszantartó elkötelezettség kellett a kutatási és fejlesztési munkák mellett, ami képessé tette a CTRL-t arra, hogy folyamatosan fejlesztve életre keltse az ultrahangos diagnosztikai rendszerek új generációját, melynek érzékenysége és jel/zaj viszonya egyedülálló.

A fejlesztő csapat változatlanul folyamatosan követi a piaci igényeket a technológia tökéletesítése érdekében. A CTRL UL101 kézi diagnosztikai műszer többször megújításra került és a legjobb ultrahang érzékelővé vált a piacon. Az új prototípusok továbbviszik a technológiai fejlődést messze túlhaladva a ma létező senzorok képességeit újra definiálva a jövő állapotfüggő felügyelő rendszereit.