Off-Line rezgésdiagnosztikai mérések

Ipari forgógépek off-line állapot monitorozása rezgésdiagnosztika módszerével:

Ajánlatunk biztosítja partnereink számára az átfogó állapotfüggő karbantartási program (PdM) megvalósítását, amely növeli eszközei üzemkészségét, gépei nagyobb rendelkezésre állását.

Analíziseink eredményeit jelentések formájában dokumentáljuk a gépek aktuális állapotával és végrehajtható javaslatokkal.

A mért rezgésadatok, a trendek és a jelentések portálunkon elérhetők megbízható és biztonságos internet kapcsolattal.

 
 
Triaxiális mérések Részletes épállapot jelentés
Trendek Szabvány szerinti vizsgálat
Referencia adatbázis Biztonságos internetes portál

 

Gépek állapotának felmérése

Korszerű hordozható berendezéseink segítségével a helyszínen, üzem közben tudjuk meghatározni a gépek tényleges állapotát. A vizsgálatok során a legmodernebb szakértői rendszer segít a gyors és rendkívül pontos diagnózis felállításában. Sokféle gép vizsgálatát tudjuk elvégezni, minden mérés kiértékeléséről jelentést készítünk. A jelentések a gépazonosítóin és néhány fontos aktuális adatán kívül tartalmazzák a géphibák diagnózisát (ha több hibája van a gépnek, mindegyiket), valamint minden hiba nagyságára egy becslést, ami a javítási és karbantartási beavatkozások sürgősségére ad információt. A jelentés tartalmazza a korábbi mérések és vizsgálatok alapján elkészített hibatrendet. (http://delta3n.hu/hu/szolgaltatasok/rezgesdiagnosztika-szolgaltatas)

Rendszeres és ciklikus mérések estén a Delta-3N Kft. által kidolgozott távoli off-line rezgésdiagnosztikai gépállapot felügyelet (PdM Offline Remote), egy költségkímélő módszer a komplex off-line gépállapot monitorozó program beindításához. Az alapszolgáltatás keretében cégünk elhelyezi a szükséges vonalkódokat és mérőtuskókat a 3D-s rezgésvizsgálathoz, felépíti az adatbázisokat, elvégzi a méréseket a megállapodás szerinti ciklusidővel, elkészíti és a mérések során karbantartja a referencia adatbázist, elvégzi a finomhangolásokat, a rendszeres archiválást, elemzi a méréseket.

 

A mérési eredményeket, a gépek állapotváltozására valamint a hiba súlyosságának növekedésére vonatkozó jelzéseket a megrendelőnek elektronikus levélben azonnal, automatikusan megküldjük.

A rendszer a gépek mindegyikéhez automatikus weboldalt generál, amely a jogosultak számára bármikor elérhető. Az adatok biztonságát jelszóval és kódolással védjük. (http://delta3n.hu/hu/szolgaltatas/csomagok/pdm-offline-remote)