Hordozható rezgésmérő műszerek

VIBinspector
Hordozható rezgésdiagnosztikai rendszer

TRIO CX7 és CA6
Diagnosztikai Adatgyűjtő Analizátorok

 

TRIO CX8 és CA8
Diagnosztikai Adatgyűjtő Analizátorok

 

TRIO CX10 és CA10
Diagnosztikai Adatgyűjtő Analizátorok

 

A TRIO nem csupán egy adatgyűjtő, hanem egy nagy teljesítményű számítógépes rendszer, könnyen hordozható, ipari környezetekre fejlesztett kialakítással, amely félretéve a hagyományos adatgyűjtési modellt előtérbe helyezi az ergonómiát, a hatékonyságot és a biztonságot. A TRIO megnöveli az Ön állapotfelügyeleti programjának hatékonyságát és elősegíti, hogy rövidebb idő alatt, nagyobb eredményesség mellett, több munkát végezhessen el, miközben csökkenti a mérési program teljes költségét.

A TRIO a képességeit, és mint rezgésadatgyűjtő eszköz, a moduláris megközelítését tekintve egyedülálló. A TRIO megbízható Bluetooth kapcsolatot használ a Windows 7 kezelői felület és a különálló négycsatornás adatgyűjtő eszköz közötti kommunikációra. Az Azima DLI jól bevált mérési módszere és az automatikus diagnosztikai megoldása számos új előnyt biztosít a felhasználónak.

Kellő adattal rendelkező gépadatbázis esetén az automatikus diagnosztikai rendszer pontossága meghaladja egy 2-4 évnyi tapasztalattal rendelkező rezgésdiagnosztikai mérnök képességeit, mindeközben csupán néhány másodperc leforgása alatt képes teljes elemzést készíteni az adott berendezésről. Akár a helyszínen, szinte valós időben kaphatunk pontos képet a berendezés állapotáról.

A vezeték nélküli, illetve hangfelismerő technológia alkalmazása lehetővé teszi a veszélyes gépek esetén a biztonságos távolságból történő adatgyűjtést. A TRIO felcsatolható öve és a hangvezérelt adatgyűjtés akár kéz használata nélküli üzemeltetést is lehetővé tesz.

Műszaki specifikációt tartalmazó brosúra megtekintése

TRIO Előnyei
  • A TRIO kihasználja a legújabb informatikai fejlesztéseket. Ipari számítógépként is akkora teljesítménnyel rendelkezik, mint egy asztali számítógép, vagy irodai munkaállomás.
  • A vezeték nélküli adatgyűjtés és az aktiválható hangvezérlés lehetővé teszi kezek szabaddá tételét, így a biztonságosabb munkavégzést is. A vezeték nélküli kapcsolatot egy kis, különálló adatfeldolgozó egység valósítja meg, ezáltal lehetőség van mérés idejére a vizsgált berendezéstől biztonságos távolságra eltávolodni.
TRIO Jellemzői
  • 4 csatornás egyidejű adatgyűjtés
  • Triaxiális gyorsulásérzékelő
  • 104 dB dinamikus tartomány
  • Windows® 7 Ultimate operációs rendszer
  • 64 GB SSD meghatjó
  • Sybase SQL adatbázis kezelő
  • Bluetooth® vezeték nélküli adatgyűjtés
  • 2 MP kamera (video és állókép készítéséhez)

TRIO készülékek és kiegészítők

Új TRIO™ 8- sorozat CX8/CA8

Új TRIO™ 8- sorozat CX8/CA8Az új TRIO™ 8 sorozat rezgés adatgyűjtői tartós, erős és könnyű kivitelűek. Nagy, 10”-os érintő kijelzővel rendelkeznek az üzemi felhasználás elősegítésére. A CX8 és CA8 készülékek és diagnosztikai eszközök IP-52 minősítéssel rendelkeznek. Ezen tulajdonságaikat figyelembe véve, jelentősen könnyebbé válik a készülékek ipari környezetben történő alkalmazása.

Új TRIO™ 10- sorozat CX10/CA10

A TRIO™ CX10 és CA10 egy masszív, 10”-os táblagép, amelyet szélsőséges ipari környezetre terveztek. A TRIO CX10 és CA10 rezgésadatgyűjtők és diagnosztikai eszközei könnyüek (1,3 kg) és kicsik (3,5 cm vastag), de kellően erősek. Megfelelnek a MIL-STD-810G katonai szabványnak, IP-65 besorolással rendelkeznek, megfelelve az idevonatkozó víz-, por-, rezgés-, ütés-, magas hőmérséklet- ellenállásra vonatkozó előírásoknak.

TRIO™ CX7-Diagnosztikai adatgyűjtő és analizátor

A CX7 a legerősebb TRIO rezgés adatgyűjtő és analizátor, amelyet táblagépbe építettek. 7″-os szélesített kijelzővel, Windows® 7 Ultimate operációs rendszerrel, beépített ExpertALERT™, automatikus gépdiagnosztikai szoftverel és adatgyűjtő hardverrel rendelkezik. Nincs szükség kiszolgáló számítógépre.

TRIO™ CA6 Diagnosztikai rezgés adatgyűjtő

A CA6 egy középkategóriás adatgyűjtő és analizátor, amely az AzimaDLI Standard ALERT™ szoftverét tartalmazza. A készülék egy masszív ipari tábla PC, 7”-os szélesített kijelzővel, Windows® 7 Ultimate operációs rendszerrel, valamint rezgés elemző funkciókkal.

TRIO™ VÁLASZTHATÓ KIEGÉSZÍTŐK

A TRIO műszerekhez számos kiegészítő elem választható, melyek lehetővé teszik a hatékonyabb munkavégzést. A felhasználástól függően választhat szerszámöves illetve vállpántos megoldást.

 

SZERSZÁMÖV
A szerszámöv lehetővé teszi, hogy a teljes TRIO felszerelést övre csatolt tartó táskákban vigye magával, így kényelmesebb és biztonságosabb a munkavégzés az üzem teljes területén. A hangvezérlés funkció teljesen felszabadítja a felhasználó mindkét kezét. A szerszámöv készlet strapabíró, erős gyöngyvászon szövetből készült, mely tartalmazza az övet, a felfűzhető TRIO vezérlő és adatgyűjtő táskákat, a lézeres tachométer tárolóját, valamint a triaxiális érzékelő és a hozzá tartozó szerszám tokját.
VÁLLTÁSKA
A válltáska egy kényelmesen viselhető, levehető fedelű táska, melynek belső kialakítása olyan, hogy, minden TRIO összetevő kézre esik egy helyen.
KEMÉNY BŐRÖND
A kemény szállító bőrönd alaptartozéka minden TRIO készletnek, amely kiváló védelmet nyújt szállítás, vagy tárolás közben is. A kivehető és cserélhető belső habszivacs átalakítható, így más eszközökhöz, vagy TRIO kiegészítőkhöz is felhasználható.