Apply – Alkalmazd!

Nem könnyű elemezni a spektrumokat: sok a csúcs, kevés az idő! Be kell azonosítani a fontosabb spektrumcsúcsokat, a harmonikus sorozatokat az oldalsávokat, és értelmezni kell a jelentésüket. Ha mindez megvan , akkor meg kell állapítani mi a gép problémája, milyen beavatkozásra van szükség. Ez egy nagyon fontos tevékenység, nagy kihívás. Két módon tudunk ebben segíteni.

iLearnVibration [Interpreter]

Először is az iLearnVibration [Interpreter] segít a spektrumok elemzésében. Amíg a saját spektrum elemző programját használja, behúzhat egy kéz ikont a rendszer tálcájáról (ez a kéz a rezgéselemző segítő keze!), és azt a spektrumra dobja. Nem kell exportálni a spektrumot, vagy elvégezni valami hasonló bonyolult műveletet – csak behúzza a kezet a spektrumra!

Az iLearnVibration [Interpreter] beolvassa a spektrumot a képernyőről, azonosítja a csúcsokat és az alakzatokat, és speciális markereket helyez el a spektrum felett – ezalatt Ön még mindig a saját rezgés analizáló szoftverét használja. Az Interpreter felfedi az alakzatokat és magyarázattal szolgál arra, hogy mi lehet a probléma:kiegyensúlyozatlanság, tengely beállítási hiba, csapágy probléma, stb.

Másrészt, ha Ön az iLearnVibration-nal is rendelkezik, megvizsgálhatja részletesen az adott problémát.

 

Ajánlatkérés